LAVERA ORGANİK KOZMETİK ÜRÜNLERİYLE SAĞLIKLI GÜZELLİK

Merhabalar ; blogumu takip eden herkesin bildiği gibi her zaman hem gıdalarda hem kozmetikte organik ve doğal ürünlerden tercih ederim.Gıdalarda olduğu kadar kozmetik ürünlerinde seçiminde hassas davranılması gerektiğini düşünüyorum.Günümüzde organik gıdalara ilgi arttığı gibi organik makyaj ve kozmetik ürünleride pek çok kişi tarafından tercih edilmekte , bende hem bir biyolog hem bir blogger olarak gerek gıdalarda gerekse kozmetikte organik ürünlere yönelimin artması adına sizleri bilgilendirmek istiyorum.
Tükettiğimiz gıdaların yiyecek içeceklerin organik olmasına dikkat ediyoruz peki neden kozmetiklerinde doğal ve organik olması bu kadar önemli ? Hemen söyleyim kullandığınız şampuanın %40'ının , cildinize kullandığınız krem, makyaj ürünleri vb. ürünlerin ise %60' ının kan dolaşımına geçtiğini biliyormusunuz ...
Bu durumda kullandığınız ürünlerin içeriğinde bulunan zararlı kimyasallar kan dolaşımıyla belli organ ve dokularda zaman içinde birikerek sağlığı etkileyecek durumlara yol açabiliyor.Böyle bir durumu hiçbirimiz istemeyiz peki ne yapmalıyız diye sorarsanız 
Benim tercihim Lavera Organik Bakım Ürünleri ;
Lavera 1975'li yıllarda katkısız malzemelerle ilk dudak bakım ürününü oluşturarak başladığı hayatına günümüzde 250 ye yakın ürün portföyü ile 40 ülkede devam ediyor.İçeriğinde tamamen organik sertifikalı doğal ürünler kullanılan ürünler piyasada satışa sunulan pek çok ürünle rekabet edecek durumda olup  rimelden ruja fardan kaleme pudradan allığa ve daha pek çok ürün seçeneğiyle hem kaliteli hem organik hem uygun fiyatlarla güzelleşmek varken neden zararlı kimyasallar içeren ürünleri kullanayım dedim ve tanıdığım günden beri vazgeçilmezim oldu.
Birbirinden güzel makyaj ürünleri var ; pek çoğunuzun aklında , doğal ürünler kullanılmasından dolayı ürünlerde farklılık var mı rujlar kalıcımı farların sürümü kolay mı göz kalemleri akıyor mu gibi bir çok soru olduğuna eminim ; öncelikle ürünlerin kullanımları oldukça rahat rujlar kalıcı , göz kalemi akmıyor , farların dokusunu çok beğendim.Hem görsel olarak hem kullanım olarak çok başarılı ürünler ve her zaman dediğim gibi cildiniz değerlidir sizde öyle :)
Birbirinden güzel rujlar harika görünüyorlar

Maskaralara ne demeli bir çok seçenek bulunuyor

Rengarenk farlar şeker gibiler
Lavera ürün portföyünde cilt bakımı , erkek ve çocuklar için özel ürünler , banyo ürünleri ,makyaj ürünleri  gibi pek çok ürün bulunuyor ve bana göre sektörde organik kozmetikte başarısını devam ettirecek.Siz siz olun kozmetikleride gıdalarınıza gösterdiğiniz özeni gösterin unutmayın siz değerlisiniz.
Merak edenler için Lavera ürünlerinden bazılarının fiyatları şöyle ;
Rujlar 42 TL
Göz farları 20-42 TL
Fondöten 42 TL
Maskaralar 40-55 TL
Deodorantlar 34,5 TL
Lavera ürünlerini buraya tıklayarak satın alabilir , ürünler hakkında detaylı bilgiler ve yeni çıkan ürünleri kampanyaları takip etmek için Lavera Facebook sayfasına bakabilirsiniz.
Unutmayın siz değerlisiniz cildinizde...
Sevgiler
Ebru





Yorumlar

  1. hepsi çok güzel gözüküyor :) benim bloğumda yeni iade-i ziyarete beklerim :)

    YanıtlaSil
  2. Güzel ürünler var gibi görünüyor. Siteyi incelemeye başlıyorum şimdi. Fiyetlar ruj dışında normal gibi. Tabi en önemlisi temiz içerikli olmaları. Bir kaç ürün alıp denemk gerekir. Bilgilendirme için teşekkürler :D www.acemiden.com

    YanıtlaSil
  3. Organik urunler genel de daha pahali olurlar ama bun markann fiyatlarifena degilmis yakindan incleyip denemk lazim bu faydali yaziniz icin tesekkurler bubarada :)
    madamemine.blogspot.com

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Fikirleriniz benim için önemli sevgiler